Filosofia Educació artística i cultural amb dansa Altres projectes Centre de recursos Intercanvi d'experičncies Contactar i notícies
Sudansa afavoreix la realització de tallers conjugant la dansa i d’altres d’arts, l’encontre de la dansa amb d’altres llenguatges artístics.  L’art del moviment, la dansa, incorpora el cos, material immediat i central de la relació amb d’altres arts: música, pintura, arts musicals i  vocals, texts literaris, arts aplicades i realitzacions sonores. L’execució del projecte de realització coreogràfica implica una obertura respecte el  conjunt d’aquestes disciplines artístiques i afavoreix el recolzament als artistes de les disciplines implicades associats als coreògrafs: escriptors,  compositors de música, pintors, video-artistes... Aquests tallers neixen a la iniciativa de la direcció de Sudansa o d'un ensenyant. Si desitgeu construir un projecte específic al voltant de la transversalitat de les arts, no dubteu en precisar-ho en la fitxa d'inscripció del vostre centre.
Els tallers Dansa i d’altres arts, l’encontre amb la transversalitat de les arts 
Experiències complides amb música IES Mediterrània de El Masnou, 1er d’ESO,2010. Coreògraf: Sebastián Garcia Ferro Composició musical: el VO Quartet (2 violinistes i 2 violoncel·listes) CEIP Sant Andreu de Llavaneres, 4rt de primària, 2007. Coreògrafa: Teresa Navarrete (Cia. Erre que Erre) Compositor de música: José Manuel Berenguer (Orquestra del caos/ CCCB) José Manuel Berenguer ha apropat el grup a la musica concreta.
Experiències acomplides amb pintura  CEIP Els Xiprers de Vallvidrera (Barcelona), 5è de primària, 2012.  Coreògrafa: Monica Extremiana.  Pintor: Gabriel Schmitz.  Gabriel Schmitz ha apropat al grup a la tècnica del dibuix amb la tinta xinesa  sobre paper d’arròs i ha treballat amb els alumnes la qüestió de la respiració  durant el gest del traç del pintor relacionant-la amb la forma poètica del Haiku  (un haiku s’intenta pronunciar amb un sol respir, la durada d’un alè).  CEIP Els Alocs de Vilassar de Mar, 1er de primària, 2009.  Coreògrafa: Ana Eulate (Compañía Pendiente)  Amb la complicitat del pintor: Gabriel Schmitz  Creació d’una obra coreogràfica amb alumnes i mestres de l’escola :   “D’un paper blanc”. CEIP Els Xiprers de Vallvidrera (Barcelona), 4rt de primària, 2009.  Coreògrafa: Cecilia Colacrai  Pintor: Gabriel Schmitz  Gabriel Schmitz ha apropat el grup a la pintura abstracta de Wassily Kandinsky.